Burhaniye Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : 0266 422 2690
WEB https://burhaniyebilsem.meb.k12.tr
Adres : MAHKEME MAH. SAİP HOCA BUL. AYŞE AKPINAR MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 22 BURHANİYE / BALIKESİR
VİZYON : Öğretmeni, öğrencisi, velisi ve eğitim kurumları ile iyi iletişim halinde olup kendisinin ve bölgenin durumunu bilip ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri takip ederek, icat yapan, öğrencilerin yeteneklerini insanlığın yararına kullanabilmeleri sağlayan, eğitimin her aşamasında üretmeyi düşünen, yenilikçi düşüncelerin hakim olduğu bir bilim ve sanat merkezi olmak.
MİSYON : Özel yetenekli öğrencilere, yeteneklerini insanlığın yararına kullanabilmeleri ve gelecekte topluma yön verecek bir lider olabilmeleri için yetenek ve gelişmelerine uygun bir öğrenme ortamı sunmak
BAŞARILAR : Tübitak öğrenci projeleri bölgeye en çok seçilen proje gönderen kurum. TÜBİTAK Türkiye Finalleri mansiyon teşvik ödülü (iki defa.) TÜBİTAK 4004,4005,4006,4007 başarıları Su kaşifleri Türkiye Finalleri İstanbul birincilik ve Dünya üçüncülüğü Erasmus+ K229 iki adet 15 ülke. Teknofest Türkiye finalleri üç yıl. Teknofest Türkiye finalleri üçüncülük.

Öğretim Şekli :3´lü
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Mahkeme Mah. Saip Hoca Bulvarı No: 20 Burhaniye Balıkesir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 95 km. Burhaniye İlçe Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :